Bästa och sämsta

22 Mars 2014 - 21:46
Idag var jag i stallet kring halv tio. Innan stallet var vi en snabbis på granngården och köpte virkon tills i morgon. I stallet hade vi ju teori och det gick ganska bra! Efter det hade vi möte och jag var med en stund. 

Sedan var det dags att rida ich vi bestämde oss för att rida i padocken. Lassi är ju lite mer ofokuserad där men det är ju samtidigt väldigt bra träning. Först red vi fram hästarna i skritt trav och lite galopp. Lassi var väldigt ofokuserad och lyssnade inte speciellt bra på mina hjälper. 

Sedan la vi upp stigbyglarna och gick in på en stor volt. Johanna gav oss jättebra tips och jag lärde mig verkligen enormt mycket. Nu vet jag precis hur jag ska få henne att jobba riktigt osv. Jag är så lycklig. Det var grymt roligt och riktigt jobbigt. Hon satte även några riktigt fina galoppfattningar. Nu är det bara att hon ska gå ännu lite mer framåt och jag ska fånga upp henne lite mer i handen så att jag får ännu mer tryck i bakbenen. 

Men så grymt kul var det och jag är jätteglad att Johanna ville vara med och hjälpa och ha lektion för oss! Stort tack <3 Johanna fotade lite när vi red fram och Olivia fotade resten. Så jag hoppas att hon fick till någon fin bild om inte Lexi raderar alla haha. 

Sedan så tog vi en fika/ mat och pratade lite om hur det gick osv. Sedan fick jag så sjukt ont i huvudet så det finns inte. Och när jag väl får det så är det inte lite.... Så tråkigt att en sådan härlig dag ska sluta så. Så jag åkte hem och nu har jag sovit en stund. Sedan när jag vaknade mådde jag okej igen! Skönt de i alla fall!

Ha en fortsatt trevlig helg! <3//Anna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo