Update ridskole DM

29 April 2015 - 22:55
Okej det ser ut så här nu. Trubbel är halt och kommer inte att kunna hoppa, plus att vi inte heller tycker att han ska behöva göra det då han inte känns så fräsch för tillfället. Så istället kommer jag att hoppa den här beaty'n. 
Foto: Lexi 
Ryttare: Malin

Det är Lyrick! Jag tycker väldigt mycket om honom och det var ingen annan som skulle hoppa honom. Så därför tyckte Yvonne att jag skulle hoppa honom. Det är ju bättre att han får gå med en ryttare än att till exempelt Mio skulle behöva gå 3 st. Men grejen är att jag aldrig har hoppat honom innan. Eller jo idag på lektionen hoppade vi lite små hinder. Det stämde inte riktigt mellan oss men jag tror det bara är jag som behöver känna när han hoppar av osv. Så jag kommer hoppa både förklass och DM klass. Alltså 80 och 85. 

Jag är riktigt taggad även om jag inte känner honom så bra. Jag känner lite att om det går åt skogen så får det väll göra det. Vad spelar det för roll igentligen? Elin kommer att filma och Emmie ska fotografera, snälla kompisar man har. Så bilder (film) kommer garanterat att komma upp. 


No matter what happends, you will always be my number one. 

//Anna




RSS 2.0