Dagens superfynd :D

15 Juli 2015 - 01:13
Under Falsterbo veckan köpte jag inte direkt någon "hästsak" eller Aa något åt Ray, men idag fick han faktiskt en superfin present. Då jag och han van DM i början av året fick vi ett presentkort på hästshoppen. Idag valde jag att tillsammans med Hanna sticka dit då dem hade lite rea :P kände även att då jag har presentkortet kan jag ba sticka dit om ja hittar något. 

Tro det eller ej men jag hittade något fantastiskt. Ett Schabrak ifrån Equline! Älskar mitt svarta och sa det redan tidigare, ska jag ha ännu ett schabrak så SKA det vara från Equline. Eftersom dem sitter så fantastiskt! Och dessutom så brutalt SNYGGA! 

Detta jag köpte är dock förra årets modell men så vidrigt fint! 

Nypriset låg på 600kr isch men jag betalde 100kr :P inget alls hah! Då det var 30% och sedan då ja hade mitt presentkort så blev det den summan. Fick även lite mer rabbat hah! Så för MiB del blev det 100kr för ett sådant sjukt snyggt schabrak MUMS! Vill bara använde det nu tack!


Schabraket är brunt med beage/brun kant. Kommer vara så fantastiskt snyggt till vintern då jag lär använda mitt Rambo skrittäcke i typ samma färger! Älskar även bruna schabrak! Så snyggt verkligen! Åh😻 


Världens bästa vän! Tillsammans kan Vi allt obeskrivligt vad han betyder 

Men vi hörs kram Lexi 

RSS 2.0