Lite uppdatering

25 Februari 2015 - 23:01
Kick offen i söndags var hiskligt rolig! Vi startade med två stycken spel på laserdome, som gick rättså bra. Därefter åkte vi vidare hem till Julia för gott käk, möte och massa skratt. Så det blev en mycket lyckad kväll! 

I måndags red jag trubbel då vi skulle kolla om han var halt. Jag tyckte väl kanske inte att han kändes helt fräsch men kunde inte heller känna något hälta. Så var med på en lektion men skrittade och travade endast. Sedan skulle vi kola honom igår och då var han väldigt halt. Åh det är så himla tråkigt att han inte håller och att man inte kan kolla upp problemet...

Dagen idag har vart bra. Började dagen i skolan, något jobbigt som vanligt. Sedan åkte vi vidare till stallet. Vi var med och tittade på Antonias (yvonnes) första lektion och sedan gick jag upp för att göra i ordning Born (Antonias Häst) som hon var supersnäll och tod med till mig. Så jag lastade ut honom och lexi hjälpte mig att göra i ordning honom. 

Ridning gick bra. Det är ju en helt annan känsla att rida honom vilket är så häftigt! Han är riktigt härlig att rida. Vi gjorde en ganska klurig bomövning som krävde mycket fokus och nogrannhet, vilket verkligen var supernyttigt! Efter passet gick jag upp med honom och fixade i ordning honom. Pratade lite med hannis. 

Efter ridningen hade vi Us möte och vi har planerat en hel del grejer vi tänkt göra under terminen. Så ni får hålla utkik sålänge  så hoppas jag vi ses på aktiviteterna! 
Har fullspäckat schema framöver, men kuligt är det! :D 
//Anna 


Corvette <3

RSS 2.0